Login


Best clublid, Hier kun je inloggen voor het ledengedeelte.
Mocht je vragen hebben? Stuur ons dan een email: webmaster@kaaiman.nl

Welkom

... op de website van Duikteam De Kaaiman Nijmegen.

 

Je bent van harte uitgenodigd om een keer op de club te komen kijken! Meld je aan op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Of bel met Bram Peters, 06 - 52219048. (whatsapp ook mogelijk).

Ben je geïnteresseerd in de onderwaterwereld? Altijd al iets 'anders' willen doen? Wil je jouw brevet bijhouden of doorstromen? Houd je van een actieve vereniging waarin je zelf ook je energie kwijt kan?

Dan nodigen wij je graag uit om verder te kijken op onze website en te ontdekken of Duikteam De Kaaiman iets voor je te bieden heeft. Op deze website vind je alle informatie over ons duikteam en over de duiksport. Onder de tab Opleidingen staat veel over brevetteringen en (zij-)instroom vanuit bijvoorbeeld een PADI-opleiding. Ook vind je hier informatie over de benodigde materialen en de kosten ervan.

Wil je meer informatie en/of een folder ontvangen? Bel of mail ons, of kom gerust eens langs! 

Leden kunnen gratis lucht vullen bij ons eigen vulstation en nitrox is verkrijgbaar tegen kostprijs.  

 

                                                                alt

Duikteam De Kaaiman beschikt tevens over een jeugdafdeling

Zo kun je al op jongere leeftijd (vanaf 11 jaar) kennis te maken met de snorkel- en duiksport! Voor meer informatie ga naar het tabblad 'jeugd'.

 

Kaaiman was there....

alt

alt

alt

De eerste sneeuw deze winter was een feit; de foto's spreken voor zich....

 

Etalage Duikteam de Kaaiman

Duikteam De Kaaiman heeft na hard werken een etalage aan de Hengstdalseweg 118 in het pand van Gave de Potugal, importeur van Portugese en Spaanse wijnen. Ik hoop dat wij met deze opvallende en goed ingerichte etalage onze zo geliefde onderwatersport goed onder de aandacht kunnen brengen bij de Nijmegenaren. http://www.cavedeportugal.nl/

altalt

 

IJsduik 2017: Je was geweldig!

Het begon allemaal een week van tevoren. De leden van De Kaaiman kregen een informatiemail waarvan het onderwerp 'It giet oan' was en die getekend werd door 'De IJsmeesters'. De Kaaiman had ineens ijsmeesters! Maar wie waren deze ijsmeesters? En wat ging er nou precies gebeuren? Hadden we echt de mogelijkheid om een ijsduik te maken? Was het ijs dan wel dik genoeg? En hoe werkt dat eigenlijk, duiken onder het ijs? Al snel werd alles duidelijk... 

Leden met een 2* brevet of hoger werden opgeroepen zichzelf aan te melden voor de ijsduik. Nou, daar werd gebruik van gemaakt! Binnen twee dagen hadden twintig duikers zich aangemeld voor deze bijzondere duik. Onder deze duikers zaten ervaren maar ook minder ervaren duikers. Om deze reden hadden de ijsmeesters (die inmiddels zichzelf onthuld hadden) de officiele specialty uitgezet. Op vrijdag werd er geoefend in het zwembad, op zaterdag was er de mogelijkheid om de theorieles te volgen en vandaag, op zondag, was het dan zover: al het geleerde kon in de praktijk gebracht worden, de ijsduik! 

alt

"Het was een bijzondere ervaring", "Gaaaaaf, ik wil nog een keer" en "Het was zo leuk, je vergeet zelfs de kou", zo maar wat uitspraken van willekeurige duikers. Iedere duiker was positief. Het bleek 3 graden te zijn onder het ijs (brrr), het zicht was redelijk en er zijn zelfs nog wat leuke onderwaterwezens gespot. 

Ook op de kant was het gezellig. Er waren ongeveer veertig toeschouwers aanwezig. Veelal leden van De Kaaiman, maar lang niet allemaal. De evenementencommissie had gezorgd voor de innerlijke mens. Er was koek, zopie, erwtensoep, warme chocomelk en ga zo nog maar even door. Op de achtergrond klonk toepasselijke muziek, denk bijvoorbeeld aan "Ice, ice, baby" of "Let it go - Frozen". 

alt

IJsduik 2017, je was geslaagd! Tot volgend jaar...?

Artikel Omroep Gelderland

 

De Kaaimarkt

Op 2 april vindt de Kaaimarkt plaats. Heb je spullen die je wil verkopen? stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

alt

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Maakt niet uit welke opleiding je gedaan hebt bij ons kun je terecht.

Bezoekers teller

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag361
mod_vvisit_counterGisteren1322
mod_vvisit_counterDeze week2786
mod_vvisit_counterVorige week8284
mod_vvisit_counterDeze maand26862
mod_vvisit_counterVorige maand35818
mod_vvisit_countervan 25-11-20104705078

We have: 29 guests online
Vandaag: jan 24, 2018