Login


Best clublid, Hier kun je inloggen voor het ledengedeelte.
Mocht je vragen hebben? Stuur ons dan een email: webmaster@kaaiman.nl

De Kaaiman

Ons duikteam, dat dit jaar 46 jaar bestaat (1969-2015), stelt zich ten doel:

"Het beoefenen en het bevorderen van de onderwatersport in Nijmegen en wijde omgeving en de behartiging van de belangen van de bij haar aangesloten leden, in de ruimste zin van het woord".

De vereniging heeft gekozen voor de benaming “duikteam” omdat zij veel belang hecht aan de onderlinge relaties tussen de leden. Naast de sociale gedachte hier achter, heeft dit ook in belangrijke mate te maken met het voor de duiksport zo belangrijke veiligheidsaspect. De beoefening van de duiksport betekent immers samen onder water gaan, verkenningen doen en dus volledig op elkaar kunnen vertrouwen en rekenen. Zonder onszelf daarvoor op de borst te slaan, kunnen we stellen dat er binnen ons duikteam een zeer goede sfeer heerst. Het spreekt dan ook vanzelf dat we elk aspirant lid de kans geven deze teamgeest eigen te maken.
Lid worden van ons team betekent overigens niet alleen het opgeleid worden tot duiker. Bijna elk lid is wel betrokken bij één of andere commissie (bijv. de aquariumcommissie, de redactiecommissie of de bar-keukenploeg) en voert zo belangeloos taken uit ten behoeve van mede teamleden. Dit is een noodzakelijke voorwaarde om op zoveel fronten actief te kunnen zijn.

Absolute hoogtepunten, voortkomend uit de onderlinge samenwerking tussen teamleden, zijn ongetwijfeld de bouw van ons eigen clubhuis aan de Dennenstraat in 1978-1979 en de bouw van ons onderwaterhuis "Aquavilla", dat op de bodem van de Berendonck staat.

Bezoekers teller

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag357
mod_vvisit_counterGisteren1322
mod_vvisit_counterDeze week2782
mod_vvisit_counterVorige week8284
mod_vvisit_counterDeze maand26858
mod_vvisit_counterVorige maand35818
mod_vvisit_countervan 25-11-20104705074

We have: 25 guests online
Vandaag: jan 24, 2018