Login


Best clublid, Hier kun je inloggen voor het ledengedeelte.
Mocht je vragen hebben? Stuur ons dan een email: webmaster@kaaiman.nl

Het clubhuis

In ons eigen clubhuis treffen we elkaar na de trainingen onder het genot van een drankje en een hapje. Hier worden ook de theorielessen gegeven in een apart daarvoor ingericht lokaal en vinden diverse evenementen plaats. Zo worden in de tuin barbecues gehouden, kunnen er films en dia’s worden gepresenteerd over het onderwaterleven, welke veelal door de eigen leden gemaakt zijn. Verder worden er regelmatig cursussen (o.a. EHBO) en feesten georganiseerd voor de leden.


info_clubhuis_clubhuis


In de kelder van het clubhuis staat het door ons aangelegd vulsysteem met een nieuwe, in 2008 geplaatste, fluisterstille compressor. Deze stelt ons in staat zelf onze persluchtflessen weer te vullen: met ‘gewoon’ ademgas (perslucht) of met Nitrox (met zuurstof verrijkt ademgas).

Als voordeel van je lidmaatschap bij ons duikteam is perslucht voor leden gratis, Nitrox (het zuurstof deel) wordt tegen een schappelijke prijs aangeboden.

info_clubhuis_vulstation

Bezoekers teller

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag359
mod_vvisit_counterGisteren1322
mod_vvisit_counterDeze week2784
mod_vvisit_counterVorige week8284
mod_vvisit_counterDeze maand26860
mod_vvisit_counterVorige maand35818
mod_vvisit_countervan 25-11-20104705076

We have: 27 guests online
Vandaag: jan 24, 2018