Login


Best clublid, Hier kun je inloggen voor het ledengedeelte.
Mocht je vragen hebben? Stuur ons dan een email: webmaster@kaaiman.nl

Jeugd

Wil je al op jonge leeftijd kennismaken met de snorkel- en duiksport? Bij Duikteam De Kaaiman kan dat!! Wij bieden al 35 jaar (1979-2014) snorkel- en duikopleidingen aan vanaf 11 jaar. 

 alt

Duikteam De Kaaiman biedt een eigen snorkelopleiding aan welke is gebaseerd op het snorkelprogramma van de Nederlandse Onderwatersport Bond (hierna: NOB): ScubaDoe!

Naast het snorkelen, train je een aantal keer per jaar met perslucht zodat je jezelf kunt voorbereiden op de duikopleidingen.

Om een beeld te kunnen vormen van onze snorkelopleiding verwijzen wij je naar de inhoud van ScubaDoe op de website van de NOB. Ben je 11 jaar of ouder en wil je kennismaken met de snorkel- en duiksport, mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. om jezelf aan te melden om een keer mee te trainen! Of vul het aanmeldformulier in.

 

 

altNa het volgen van het snorkelprogramma, kun je starten met een duikopleiding. Binnen de jeugd van Duikteam De Kaaiman word je opgeleid tot 1*-duiker. Hierna heb je nog de mogelijkheid om te starten met de opleiding tot 2*-duiker of een specialty, zoals Redden, onderwaterfotografie en -biologie et cetera. Wederom vind je op de website van de NOB meer informatie over de duikopleidingen.

Vanaf je 18de jaar heb je de mogelijkheid om over te stappen naar de senioren.

Duikteam De Kaaiman is een duikvereniging. Dit betekent dat er naast het duiken ook tijd is voor andere activiteiten. Zeker binnen de jeugd wordt hier veel aandacht aan besteed. Lees hierover meer onder het kopje 'jeugdactiviteiten'.

 

  alt

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keertje kijken. We trainen van 9.00 - 10.00 uur in Sportfondsenbad Nijmegen-West. 

Wil je een keer meetrainen of meer informatie over de jeugd van Duikteam De Kaaiman, mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  om jezelf aan te melden om een keer mee te trainen! Of vul het aanmeldformulier in.

 

 

Bezoekers teller

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag371
mod_vvisit_counterGisteren1322
mod_vvisit_counterDeze week2796
mod_vvisit_counterVorige week8284
mod_vvisit_counterDeze maand26872
mod_vvisit_counterVorige maand35818
mod_vvisit_countervan 25-11-20104705088

We have: 34 guests online
Vandaag: jan 24, 2018