2019 JUBILEUM JAAR

Duikteam De Kaaiman, viert feest !

Duikteam De Kaaiman heeft in 2019 een paar schitterende jubilea te vieren. 

 

Een groot aantal van onze leden heeft de handen weer eens in elkaar geslagen om er een geweldig feestjaar van te maken. Zet de verschillende data alvast in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent!
Duikteam De Kaaiman = voor leden, door leden
30 jaar Kaaiman OWH
Het Onderwaterhuis ” Aquavilla” viert dit jaar haar 30 jarig bestaan. Het onderwaterhuis is door De Kaaiman leden zelf gebouwd en wordt door een fanatieke groep leden al die jaren perfect onderhouden. Al heel wat Kaaimannen/vrouwen en duikers van buiten de vereniging hebben een bezoekje gebracht aan deze unieke locatie op de bodem van onze huisplas De Berendonck.
40 jaar Kaaiman jeugd
De Kaaiman jeugd bestaat 40 jaar! De jeugd is natuurlijk de kweekvijver voor onze vereniging. Al 40 jaar voorziet De Kaaiman in een goede en leuke duikopleiding voor de jeugd. Naast het leren snorkelen en duiken is er natuurlijk ook heel veel plezier, lol en gezelligheid op de zaterdag ochtend / middag. 
50 jaar Duikteam De Kaaiman - Nijmegen
Duikteam De Kaaiman is er trots op om zich al 50 jaar DE duikvereniging van Nijmegen te mogen noemen. Al 50 jaar voorziet De Kaaiman in de officiële NOB duikopleidingen in de regio van Nijmegen! De club is en wordt volledig door leden onderhouden en draaiend gehouden. Het clubhuis aan de Dennenstraat is ook door de leden zelf gebouwd. Kortom een fantastische vereniging waar iedereen al 50 jaar welkom is om te (leren) duiken, of om duik contacten te onderhouden.
Jeugd jubileum 15 juni

Het weekend van 15 & 16 juni komt eraan. Zaterdag starten de sport en spelactiviteiten om 14:00u voor alle Kaaimannen/vrouwen. Aansluitend is er rond 17:30u de grote BBQ (ook voor gezinsleden, schrijf je in in het clubhuis. €12,50 p.p.) Daarna natuurlijk FEEST.

Zondag van 10:00 – 14:00u onderwater oriëntatie wedstrijd (deelname 1* of hoger). Tussendoor Lunch. Hierna zal de Escape Room officieel geopend worden door de burgemeester van Nijmegen, Dhr. Bruls

LET OP: Er is dit weekend ook de Strong Viking run op de Berendonck, geef bij de verkeersregelaars door dat je voor De Kaaiman komt, parkeren bij de golfbaan.

Duikteam De Kaaiman in de media, jubileum edities:
 

Interview op Radio Gelderland met voorzitter Mike Kuijpers

Radio Gelderland – OWH Escaperoom

Radio RN7 – OWH Escaperoom

EEn van S’WERELDS EERSTE ONDERWATER ESCAPE ROOMS IS GEOPEND!  

LEES ER MEER OVER!

FEESTAGENDA 2019

  • 08 FEBRUARI 2019 – Receptie

  • 15  / 16 JUNI 2019 – Lustrumweekend jeugd / OWH

  • 21 SEPTEMBER – Autopuzzelrit

  • 27 / 29 SEPTEMBER 2019 – Jeugdkamp (special edition)

  • 02 NOVEMBER 2019 – Kaaiman Knalfeest

Geachte Kaaiman/-vrouw,
Zoals je niet ontgaan kan zijn, zal 2019 voor De Kaaiman een jubeljaar worden. Niet alleen zal onze club in 2019, 50 jaar bestaan, ook de jeugd bestaat precies 40 jaar en ons onderwaterhuis de “Aquavilla” bestaat 30 jaar! Reden voor groot feest! De afgelopen maanden is een aantal enthousiaste kaaimannen al bezig geweest met de invulling van dit jubeljaar. Hou de nieuwsbrieven, Flashmail, clubhuis prikbord of deze website in de gaten voor meer info!
Jubileumjaarboek
Zoals je wellicht al op Facebook hebt gezien, in de krant hebt gelezen of je was er misschien zelf bij. We hebben ons jubileumjaar 2019 inmiddels uitgegeven! Dit boek gaat over de geschiedenis van de Kaaiman (50 jaar), de jeugd (40 jaar) en ons onderwaterhuis (30 jaar). Geheel in lijn van onze traditie “voor leden, door leden”. De wethouder – Sport, Bert  Veldhuis, van de gemeente Nijmegen, heeft bij de officiële uitreiking een exemplaar in ontvangst genomen.
Kaaiman Jubileumfeest
Bij een Kaaiman jubileumjaar kan een spetterend jubileumfeest natuurlijk niet ontbreken! We zijn bij elkaar gekomen om hiervoor de grote lijnen uit te zetten. Er staat nog niks vast, maar ideeën zijn er al genoeg. Dit knallende feest zal plaatsvinden in het najaar en we zullen ons clubhuis verlaten voor een mooie externe locatie in Nijmegen. Natuurlijk is elke Kaaiman welkom! Verdere details zullen we jullie nog even onthouden, maar we kunnen al beloven dat het superfeest gaat worden!
Wist je dat…
– het kelderbrouwsel van de bierbrouwcommissie met recht een brouwsel genoemd mag worden?
– de voorbereiding voor de receptie in volle gang is? De uitnodigingen komen eraan, maar de datum staat al vast! Houd dus 8 februari vrij in je agenda!
– de oude vertrouwde Kaaiman kledinglijn in een nieuw jasje wordt gestoken?
– er een speciaal jubileumshirt wordt ontworpen? Een echte must-have!
– de grote lijnen van het Kaaiman jubileumboek zijn uitgestippeld naar aanleiding van de feedback die we van onze leden hebben ontvangen?
Jubileum logo_1
Jubileumboek