Skip to content

Clubhuis

Dennenstraat 17 – Nijmegen

Het clubhuis

In ons eigen clubhuis aan de Dennenstraat treffen we elkaar na de trainingen onder het genot van een drankje en een hapje.
In het clubhuis worden de duik afspraken gemaakt, voorbereid en na besproken. Zoek je een buddy om nog een duikje mee te maken … ons clubhuis is de plek om afspraken te maken!

Het clubhuis is door de leden zelf gebouwd en wordt door de leden draaiend gehouden (openen / sluiten, schoonmaken, onderhoud etc.) Hier worden ook de theorielessen gegeven in een apart daarvoor ingericht lokaal en vinden diverse evenementen plaats. Zo worden in de tuin barbecues gehouden, kunnen er films en dia’s worden gepresenteerd over het onderwaterleven, welke veelal door de eigen leden gemaakt zijn. Verder worden er regelmatig cursussen (o.a. EHBO) en feesten georganiseerd voor de leden.
KM-clubhuis(3)
KM-clubhuis(4)
KM-clubhuis(6)
KM-clubhuis(1)
Contactloos-pinnen
Logo-NIX18
In de kelder van het clubhuis staat het door ons aangelegd vulsysteem met een nieuwe, in 2008 geplaatste, fluisterstille compressor. Deze stelt ons in staat zelf onze persluchtflessen weer te vullen: met ‘gewoon’ ademgas (perslucht) of met Nitrox (met zuurstof verrijkt ademgas). Als voordeel van je lidmaatschap bij ons duikteam is perslucht voor leden gratis, Nitrox (het zuurstof deel) wordt tegen een schappelijke prijs aangeboden.
Nitrox logo
KM-apparatuur (3)
KM-apparatuur (6)
KM-apparatuur (7)
KM-apparatuur (5)