KAAIMAN KLEDINGLIJN

Door Handmade by Maris

De Kaaiman kledinglijn

Terug van weggeweest!

Het heeft een aantal jaren geduurd naar de Kaaiman kledinglijn is weer helemaal terug. Dit keer wordt de Kaaiman kledinglijn geproduceerd door Handmade by Maris. Waardoor er meer mogelijkheden zijn om bepaalde producten een persoonlijk tintje te geven.
De Kaaiman kledinglijn bestaat uit de volgende producten:
– T-shirt
– Fleecetrui
– Softshell
– Muts
– Blizzard
– Sjaal
– Handdoek
– Linnentas
– Babycape
– Op aanvraag: Badjas
Alle Kaaiman kleding is verkrijgbaar op de webshop van Handmade by Maris. Hou er rekening mee dat Handmade by Maris normaliter babyproducten maakt en de webshop hier voornamelijk op ingericht is.
Voor bestellingen van De Kaaiman kledinglijn moet bij het plaatsen van de bestelling afgerekend worden via Ideal. Het is niet mogelijk om een bestelling te plaatsen en te kiezen om te betalen bij afhalen. Dan wordt je bestelling niet in behandeling genomen!
Producten van De Kaaiman kledinglijn kunnen niet geruild of retour genomen worden. Mocht er iets mis zijn met het product neem dan z.s.m. contact op.
 
Extra optie
Het is ook mogelijk om op de volgende producten: T-shirts, fleece vesten en softshells; je naam of functie te laten borduren voor een kleine meerprijs.
_DSC0029 kopie
Hoe geef je de naam door bij je bestelling:
– Noteer bij afrekenen in het venster bestelnotities:
  De naam en op welk product deze geborduurd moet worden.
– Controleer op spellingsfouten.
Handmade by Maris is niet aansprakelijk bij het doorgeven van foutieve gespelde naam.
Levertijd
Alle producten worden in kleine oplage gemaakt waardoor er een levertijd op de producten zit. Hoe lang de levertijd is hangt af van de grootte van de bestelling en of de producten al op voorraad zijn. Houdt er rekening mee dat als producten op nabestelling staan het enkele weken kan duren voordat de bestelling ook geleverd kan worden. Benieuwd naar de exacte levertijd neem dan contact op.